Планшет зі стилусом — важливий гаджет у сучасному житті

Опубліковано:
21 Січня, 2023

Сучасні планшети —  багатофункціональні та дуже прості у використанні. Тому вони популярні як серед молоді, так і старшого покоління. Планшети — чудові пристрої, які мають великий екран, як ноутбуки, і їх легко носити, як смартфони. При потребі планшет завжди можна взяти з собою, він не займає багато місця. А використовувати цей потужний пристрій можна для графічних малюнків, зв’язку, роботи, розваг та онлайн-покупок тощо. З кожним роком цифрові технології не стоять на місці. Відтак, планшети щоразу удосконалюють, щоб вони відповідали вимогам сучасності.

Незамінний помічник для людей різних професій

Зараз планшет зі стилусом — незамінний помічник для тих, хто захоплюється малюванням, а також для професійних художників, дизайнерів, архітекторів, інженерів, модельєрів, ілюстраторів та фотографів. Подібно до того, як художник малює олівцем на папері, так само користувач малює на графічному планшеті стилусом.

Завдяки великому екрану, ці планшети чудово підходять для редагування фото та відео, для ведення нотаток, малювання. Проте найкращі вирізняються потужною батареєю, це великий бонус для тих, хто цей планшет активно використовує у роботі. В умовах війни та частими перебоями з електрикою, така функція зараз особливо цінна. А ще додатковий бонус – це висока чутливість стилуса, великою пам’яттю, що дозволяє працювати з будь-якою програмою. Ви завжди зможете тримати руку на пульсі та виконувати усі завдання віддалено.

Не малюванням єдиним, або які ще функції має планшет зі стилусом

Для деяких користувачів планшетів стилуси – аксесуар, який вони зрідка використовують. Проте більшість вважає це необхідністю. Сучасний пристрій із хорошим стилусом навіть кращий, ніж папір і ручка, є певні функції, які просто можуть підкоригувати ваші малюнки та нотатки. Отже, на що варто звернути увагу, коли ви шукаєте планшет зі стилусом?  Перед тим, як зробити покупку, зосередьтеся на кількох характеристиках планшета зі стилусом. Зокрема: робочу поверхню планшета, операційна система, ємність акумулятора, розмір дисплея, адже маленькі екрани погано підходять для малювання, оперативна та вбудована пам’ять.

До речі, стилус має бути легким, практичним і надзвичайно чуйним. Спробуйте знайти ергономічний дизайн, який має хороший рівень натиску. Активний стилус зазвичай є кращим має неймовірну точність, а також підтримує відхилення руки. Протестуйте стилус і переконайтеся, що він плавно рухається без будь-яких затримок на екрані.

Графічним планшетом може вільно користуватися кожен незалежно від сфери діяльності, створюючи нескладні проєкти, обробляючи фото та мистецькі твори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #планшет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: