Завжди на зв’язку або Як обрати якісний повербанк

Опубліковано:
19 Січня, 2023

Віялові відключення світла — завжди небезпека, що акумулятор у вашому мобільному може розрядитися. Та чи не найгірша ситуація в тих, хто працює віддалено й постійно мусить бути на зв’язку. Повербанк у такому випадку дуже рятує. А ще завдяки йому ви можете мати цілодобовий доступ до інтернету, підʼєднавши до нього роутер.

Словом, купити повербанк – це вимога сучасного життя. Завдяки повербанку — ви будете впевнені, що ваші пристрої залишатимуться зарядженими впродовж дня, і в будь-який час ви зможете ними скористатися.

Головне, купити повербанк такий, який би відповідав усім вашим запитам. Портативні повербанки можуть живити практично будь-що: від смартфона, бездротових навушників, планшета, ноутбука й до портативної ігрової приставки. Усе залежить від потужності повербанка.

Більшість із них можуть заряджати смартфон кілька разів, а деякі мають більше ніж один вихід, що дає можливість заряджати кілька пристроїв одночасно. Наприклад, ви можете зарядити два смартфони, смартфон і планшет, або планшет, смартфон і ноутбук.

Є 3 основні характеристики, з якими вам варто ознайомитися, коли ви купуєте повербанк.

Ємність — це кількість заряду, що вміщує повербанк, зазвичай вимірюється в міліампер-годин (мАг).Загалом, зарядні пристрої великої ємності, як правило, трохи важкі та трохи більші. А ще не забувайте, що вам потрібно буде зарядити сам повербанк. Чим більше ємність, тим більше часу знадобиться для цього.

Вхідна потужність — рівень вхідного заряду визначає, скільки часу потрібно портативним зарядним пристроям, щоб зарядити акумулятори

Вихідна потужність — це швидкість заряджання, з якою повербанк заряджатиме ваш пристрій. Якщо ви плануєте використовувати свій повербанк із ноутбуком, переконайтеся, що він призначений на необхідну потужність. Якщо на зарядному пристрої не вказано, що він підтримує ноутбуки, не очікуйте, що щось трапиться, коли ви під’єднаєте його.

Порт — це тип розетки або роз’єму. Зараз багато акумуляторів живлення заряджаються через порт USB-C, але часто вони також можуть подавати живлення через USB-A (традиційний штекер USB).

Купуючи портативний зарядний пристрій, перевірте, чи до нього входять кабелі та, чи сумісні вони з вашими пристроями. Ще треба звернути увагу на кабель для зарядки повербанка. До прикладу, у деяких країнах розетки відрізняються. Тому зарядний пристрій вашого повербанка може бути незручним для подорожей. У такому випадку варто придбати універсальний адаптер.

Здавалося, що купити повербанк — дуже просто, втім, не врахувавши всіх нюансів, ви можете бути розчарованим. Щоби такого не трапилося, зверніться до фахівців. Для того, аби придбати повербанк вам інколи не треба виходити з дому. Є достатньо професійних інтернет-магазинів, де вам допоможуть і нададуть фахову консультацію. Перебувати цілодобово на зв’язку — цілком реально, варто лише купити правильний повербанк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #повербанк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: