На Тернопільщині на Водохреща поліція працюватиме у посиленому режимі

Опубліковано:
18 Січня, 2023

Працівники поліції на Водохреща, 19 січня, нестимуть службу поблизу храмів, де відбуватимуться святкові богослужіння, а також у місцях, де проводитимуться купання. Загалом на охорону громадського порядку буде залучено 300 правоохоронців. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням не порушувати правопорядок, дотримуватися вимог чинного законодавства та бути толерантними. У випадку якщо станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертайтесь до правоохоронців або телефонуйте на оперативну лінію 102.

Купаючись, обов’язково дотримуйтесь правил безпеки на воді, не переохолоджуйтесь та не зловживайте алкоголем. Занурюйтеся тільки в спеціально відведених для цього місцях.

Не забувайте про комендантську годину, яка триває із 23:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях. Варто планувати повернення додому заздалегідь, враховуючи обмеження та вимоги воєнного стану.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водохреща, #поліція на тернопліьщині
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: