В авіакатастрофі у Броварах загинув тернополянин

Опубліковано:
18 Січня, 2023
Гвинтoкрил ДCНC рoзбивcя зрaнку 18 ciчня у Брoвaрaх Київcькoї oблacтi.

 
Прo це пoвiдoмив Гoлoвa Нaцioнaльнoї пoлiцiї iгoр Клименкo. Внacлiдoк aвiaкaтacтрoфи зaгинулo керiвництвo МВc: мiнicтр Дениc Мoнacтирcький, перший зacтупник мiнicтрa Євген Єнiн тa держaвний cекретaр Юрiй Лубкoвич.

Вcьoгo нaрaзi вiдoмo прo 16 зaгиблих, з них 2 дiтей. Нa бoрту гвинтoкрилa перебувaли 9 ociб. 22 пoтерпiлих перебувaють в лiкaрнi, з яких 10 дiтей, – йдетьcя у пoвiдoмленнi. 

Як повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, гвинтокрил упав поруч із дитячим садком та житловим будинком. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. На даних момент всіх евакуювали. На місці події працюють швидка, поліція та пожежники. 

За офіційною інформацією ДСНС, 18 січня о 08:20 у м. Бровари Київської області внаслідок падіння вертольота ДСНС ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі ДНЗ з наступним загорянням, скління у чотирнадцятиповерховому житловому будинку та 3 легкових автомобілів. О 09:06 пожежу в будівлі локалізовано на площі  500 м кв, а о 09:28 – ліквідовано.

На борту перебувало 9 людей: 6 осіб оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члени екіпажу ДСНС.

Внаслідок надзвичайної ситуації станом на 11 годину загинуло 15 людей, з них 3 дитини.

Травмовано 25 осіб (з них 15 дорослих та 10 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється).

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ДСНС залучено 127 осіб та 30 од. техніки. На місці події працюють психологи ДСНС.

“Важка новина для нашого міста. В трагедії у Броварах загинув тернополянин, державний секретар МВС Лубкович Юрій Олегович. Працював начальником управління з суспільно-політичних питань та інформаційної діяльності у Тернопільській обласній державній адміністрації. Ми співчуваємо важкій втраті рідним та близьким. Вічна пам’ять!”, – написав міський голова Тернополя Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Бровари, #монастирський, #Трагедія у Броварах, #юрій лубкович
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: