Потерпілим направлено понад 900 млн грн щомісячних страхових виплат у січні

Опубліковано:
16 Січня, 2023

В Україні триває реорганізація системи соціального страхування – з 01 січня 2023 року Фонд соціального страхування України передав свої завдання та функції до Пенсійного фонду.

Зокрема, до компетенції ПФУ тепер входить фінансування лікарняних і декретних допомог, допомог на поховання, а також одноразових і щомісячних страхових виплат.

Аби близько 170 тисяч українців, які отримують страхові виплати щомісячно, не відчули жодних перебоїв із надходженням коштів під час реорганізації, фахівці ФССУ нарахували для них виплати, а Пенсійний фонд України здійснив фінансування на підставі підготовлених документів.

За інформацією Пенсійного фонду України, для потерпілих на виробництві та членів їх родин у січні профінансовано понад 900 мільйонів гривень щомісячних страхових виплат.

Кошти направлені ПФУ на ті ж рахунки, що були зазначені потерпілими або членами їх сімей у відповідних заявах до ФССУ.

Нагадаємо, щомісячні страхові виплати в повному обсязі компенсують потерпілим внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань втрачений заробіток відповідно до ступеня втрати працездатності та фінансуються у наступному місяці за попередній.

Пресслужба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #Страхові виплати
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: