Українські енергетики тримають свій фронт

Опубліковано:
13 Січня, 2023

Україна має потужні лінії електромереж, щоб транспортувати електроенергію з атомних електростанцій.

Зарубіжні партнери усіляко допомагають з обладнанням, проте, на відміну від нас, Європа не має трансформаторів на 750 кВ, у них переважно обладнання потужністю 500 кВ, 380-400 кВ і нижче. А росіяни за порадою своїх енергетиків б’ють, зокрема, й по наших потужних підстанціях.

Кожне високовольтне обладнання виробляється під індивідуальні параметри, але наші енергетики створюють додаткові пристрої, а іноземне обладнання модернізується під нашу систему.

Умови, в яких доводиться працювати енергетичним воїнам, можна порівняти зі справжніми завданнями на фронті. Вони ризикують життям, працюють понаднормово в екcтримальних ситуаціях разом з рятувальниками.

Ми повинні дякувати цим людям щоразу, як з’являється світло в оселях, а коли зникає — ставитися до цього з розумінням. Спеціалісти роблять можливе і неможливе, щоб стабілізувати ситуацію після завданих росією збитків!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Українські енергетики
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: