«Перші модульні будиночки родом з Карпатах», – Тарас Демкура про 250-річні хатини у «Гуцул Ленді»

Опубліковано:
12 Січня, 2023

«Перші модульні будиночки були не у Скандинавії, а в Карпатах», – каже тернопільський підприємець, меценат, засновник еко-кластеру дерев’яних модульних будинків «Budmall Center» Тарас Демкура.

Він записав відео, у якому поділився враженнями, побувавши у карпатському етнопарку «Гуцул Ленд». Тарас Демкура розповів, що захоплюється давніми українськими хатинами, які існують сотні років і досі в чудовому стані. Саме такі будиночки він оглянув в етнопарку. Крім того, наголошує підприємець, ці старі українські хатини чудово оздоблені, їхній вигляд робить особливим проросла мохом стріха.

Тарас Демкура каже, що цю давню українську традицію – дерев’яні модульні будиночки неодмінно треба продовжувати і «Budmall Center» обов’язково надалі цим займатиметься.

«Завжди стверджував,що Україна має давню багатовікову історію і спадщину, яку ми маємо знати та активно популяризувати всьому світу! І сьогодні ще раз в цьому переконався, побувавши «Gocul Land», що на Буковелі. Тут зібрано все про гоцульську культуру-стародавня кухня, старожитності, українські строї, сироварня, гуральня, тваринництво. Проте, найбільше, що мене вразило-це наші перші «модульно-каркасні будиночки», яким понад 250 років і які до сих пір зберегли свою автентичність, вишуканість, комфорт, якість, енергоефективність, а головне – екологічність. Саме тому, в рамках «Budmall Center» активно популяризуємо наші прадавні традиції деревообробної промисловості та будемо показувати світу високий рівень кваліфікації наших спеціалістів та якість виконаних ними будиночків. Україна має неймовірний потенціал деревообробки та будівництва з перспективою зайняти одне з провідних місць в світі, а це валютна виручка, нові податки, робочі місця і допомога передовій! Вже цього місяця ми відправляємо один будиночок на Бельгію, один на Словаччину, три будиночки на Варшаву і готуємося до відкриття наших представництв «Budmall» в Румунії, Італії та Голандії. Запрошую до співпраці всіх виробників, а також тих, хто готовий представляти українських виробників по всьому світу! Друзі, пізнавайте Україну, гордіться Україною!», – написав Тарас Демкура.

Більше інформації тут – https://linktr.ee/budmall.center

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall Center, #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: