На Тернопільщині передбачають чергову хвилю потепління

11.01.2023 12:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Чергову хвилю потепління передбачають на Тернопільщині. За прогнозами синоптиків, стовпчики термометрів сягатимуть 10 градусів тепла.

Як повідомили в обласному гідрометеоцентрі, погоду області визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону з центром над Егейським морем. В області буде похмуро, вночі можливі невеликі опади, вранці – слабкий туман, слабка ожеледь. 

«Морози в Україні ще тріщать чи потріскують, десь пробують лагідно “обнулитися”, а в західних областях морози скоро віднесуть у розділ стародавньої історії, бо там стовпчики термометрів досягають +5+8 градусів! Завтра у західних областях тепла погода втримається, очікується 0+5 градусів. Вітер південно-східного та південного напрямків залишається в Україні рвучким, сильним, некомфортним. Вночі та вранці 11-го січня дощ, місцями з мокрим снігом, пройде у західних областях», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами, мінлива погода спостерігатиметься до кінця січня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі