«10 місяців роботи для захисників і переселенців, десятки тонн допомоги»: депутатка Ружена Волянська про зроблене за рік

Опубліковано:
10 Січня, 2023

Депутатка Тернопільської міської ради Ружена Волянська розповіла про свою роботу протягом року. Вона, зокрема, зазначила, що за цей рік вдалося допомогти військовим і внутрішньо переміщеним особам, подбати про потреби виборців.  

«1О місяців війни. 10 місяців роботи для захисників і вимушено переселених українців зі сходу, півдня, центру , півночі України. Десятки тонн продукції, медикаментів, одягу, важливих і незамінних речей для фронту. Перелічувати можна ще довго, але найкраще – ознайомитись з моїм річним депутатським звітом за 2022 рік. Дякую, дорогі мешканці, що звертаєтесь, довіряєте і приходите. 4 січня о 13.30 год. пройшов мій депутатський річний звіт проробленої роботи у рідному окрузі (Східний масив, Канада і Старий парк). Більше 40 сімей прийшли поспілкуватись і отримати консультації. Завжди Ваша і завжди з Вами! Перемога близько! Підтримуємо захисників і працюємо для них!», – написала Ружена Волянська.

null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ружена волянська
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: