На Теребовлянщині, попри війну, відремонтували велику кількість доріг та тротуарів (Відео)

Опубліковано:
9 Січня, 2023

На території Теребовлянської ОТГ цього року відремонтували 25 тисяч 895 метрів квадратних доріг.

Місцеві жителі дуже задоволені, адже в таких масштабах покриття в місті ще не замінювали.

Окрім цього, відновили колектори Ливневої каналізації на вулиці Коссака та Родини Юрчаків. Щасливі і пішоходи, адже вже завершуються роботи із встановлення тротуарів. Зробили 2 тисячі 729 метрів квадратних. А комунальники провели санітарну чистку дерев. У 2023 планують завершити розпочате.

Втім, цього року зроблено нові дороги не лише у Теребовлі, а й у селах громади. Так, дорогу із твердим покриттям облаштовують у селі Нова Могильниця.

– Прокладаємо дорогу з твердим покриття в сторону Романівки. Такої дороги тут не було з часу заснування села. Протяжність цієї ділянки 1100 метрів. Також відремонтували дороги і в Старій Могильниці. Люди задоволені, особливо літні люди. Вони не вірили, що буде асфальтована дорога, – каже староста сіл Стара Могильниця і Нова Могильниця Йосип Плекан.

У 2023 році на території громади продовжать ремонтувати дороги.

– Ми будуємо дороги за маршрутним принципом. Це дуже дієво. Плануємо облаштувати усі дороги в Теребовлі та селах, аби покращити сполучення кожного населеного пункту з центром громади, – поділився планами міський голова Теребовлі Олег Продан.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Теребовлянська ОТГ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: