У Тернополі відзначили 110-річчя від дня народження командира воєнної округи «Лисоня» Омеляна Польового

04.01.2023 22:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відбувся патріотичний захід, приурочений 110-му дню народженню Омеляна Польового. Він був українським військовиком, політв'язнем, командира воєнної округи "Лисоня", полковником УПА.

Участь у заході взяв громадсько-політичний діяч, кандидат економічних наук, депутат Тернопільської обласної ради Михайло Тимошик.

null

Про це він написав у мережі Facebook:

«Мав честь привітати учасників цього дійства від всього депутатського корпусу. У музеї також діє виставка із фондових матеріалів «Незламний повстанський командир Тернопільського краю», яку можна оглянути до 16 січня.Щира дяка організаторам Тернопільський обласний краєзнавчий музей та Всеукраїнській правозахисній організації «Меморіал», Ігору Олещуку - за цікаву розповідь, Володимиру Пукачу - за цікаву та змістовну розповідь про життя та діяльність Омеляна Польового», - написав Михайло Тимошик.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі