У Чортківській громаді стартує акція «Відсортуй сміття та допоможи ЗСУ»

Опубліковано:
4 Січня, 2023

У Чортківській громаді на Тернопільщині 2 січня стартувала акція «Відсортуй сміття та допоможи ЗСУ».

Долучатися до цієї акції закликають дошкільнят і школярів, їх просять збирати папір, картон і пластик та приносити його до своїх шкіл і дитсадків, щоб потім продати і допомогти  військовим, – повідомили на сторінці Чортківської міської ради у мережі Facebook.

«Наші юні герої, ми пам’ятаємо допомогу кожного із вас. Хтось продавав яблука, хтось кошенят, хтось збирав гроші, встановивши блокпост, а хтось заощаджував на новий гаджет. Але у результаті всі гроші ви віддали на допомогу ЗСУ. У період канікул у вас можливість знову допомогти нашому війську своєю активною участю. Умови акції дуже прості – потрібно збирати папір, картон та пластик, і приносити його до своїх освітніх закладів. У результаті покращимо екологічний стан громади, продамо все зібране, а отримані кошти передамо Збройним Силам України. Ми будемо уважно спостерігати за цією акцією, адже освітній заклад, який продемонструє найкращий результат – отримає грошову винагороду та розпоряджатиметься нею на власний розсуд. Детальніше про акцію вам розповість адміністрація вашого навчального закладу. На старт, увага, руш!», – пишуть на сторінці міськради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зсу, #сміття на чортківщині, #сортування сміття
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: