У Бережанах провели виставку-конкурс «Замість ялинки-зимовий букет»

Опубліковано:
2 Січня, 2023

У Бережанському Центрі дитячої та юнацької творчості відкрили провели традиційну міську виставку-конкурс «Замість ялинки-зимовий букет». 

Педагоги  цього Центру разом з вихованцями підготували цікаві творчі роботи, для створення яких використовували лише природні матеріали.

«Роботи вирізнялися високою майстерністю, творчим підходом, художньо-естетичним рівнем. На виставці були представлені роботи: вихованців гуртків «Етномайстерня», «Моделювання іграшок-сувенірів», «Декоративне птахівництво», «Рослини-символи України»,  «Креатив», «Друзі природи», «Екомалювання». Кращі із них: «Чари прадавнього лісу», керівник Білоус В.С. та «Природня ялинка»,керівник Паславський І.А. відправлені на обласний конкурс «Замість ялинки-зимовий букет», – написали на сторінці Центру дитячої та юнацької творчості.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: