«Опілля»: нехай наступний 2023 рік буде переможним!

Опубліковано:
2 Січня, 2023

Різдвяна зірка сходить для тих, хто попри труднощі таки долає шлях до світлої мети. «Опілля» знає цей шлях і впевнено іде ним разом із Вами з року в рік. 2022-ий – чи не найважчий рік для кожного з українців. Але цей рік довів, що ми – незламні.

«Опілля», як і українці, робили й роблять все можливе і неможливе для Перемоги. У перші ж дні після 24 лютого тернопільська пивоварня тимчасово прихистила 2 тисячі 300 українців, які тікали з-під російських обстрілів. «Опілля» разом із волонтерами забезпечило цих співвітчизників речами першої необхідності та їжею. Її готували і для українців, які транзитом прямували через Тернопіль при порятунку від ворога. Із 25 лютого «Опілля» почало розливати свою питну воду як благодійну, започаткувавши програму «Разом до Перемоги». Відтоді українські військові і мешканці залишених ворогом без життєдайної вологи населених пунктів України безкоштовно отримали вже понад 2 тисячі тонн питної води «Опілля». Була й інша допомога, яку компанія надала українським бійцям. При цьому «Опілля» не припинило основну свою діяльність. Зберігаючи робочі місця і сплачуючи податки, пивоварня забезпечує міцний економічний тил не тільки Тернопільщини, а й України. Як підприємство, що відродило українську традицію варіння «живого» пива, «Опілля» і цього нелегкого 2022 року зварило традиційне особливе пиво – «Різдвяне». Попри складнощі воєнного стану і удари ворога по енергетичній інфраструктурі «Опілля» залишається надійним виробником і постачальником своєї продукції.

Споживачі віддячують своїм вибором, віддаючи перевагу саме «Опіллю». Так, у конкурсі «Народний бренд-2022» мешканці Тернополя голосуванням обрали нашу продукцію в обох номінаціях, учасником яких було «Опілля».

Із загальної кількості 2 тисячі 272 голоси, відданих за пиво трьох виробників-учасників конкурсу, більше половини – 1 тисячу 356 голосів – мешканці Тернополя віддали за пиво «Опілля». Найближчого конкурента у конкурсі «Народний бренд-2022» за кількістю шанувальників пиво «Опілля» випередило більш, як вдвічі.

У номінації «Безалкогольні напої» «Опілля» змагалось за «Народний бренд» із продукцією 18-ти торгових марок і виробників. Із 2 тисяч 383 учасників голосування у цій номінації майже половина – 1 тисяча 25 – віддали перевагу продукції саме «Опілля». Свого найближчого конкурента у номінації «Безалкогольні напої» конкурсу «Народний бренд-2022» компанія «Опілля» голосуванням тернополян випередила втричі.

«Опілля» цінує справжнє і дякує за справжнє: довіру і партнерство в 2022 році.

«Опілля» вітає Вас зі світлими святами з вірою у щасливе майбутнє і мирну працю задля нього. Наша компанія, як і кожен з українців, продовжує робити все, щоб наблизити велику Перемогу. Нехай наступний 2023 рік буде переможним! Для кожного українця, для України, для «Опілля»!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #опілля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: