У Тернополі презентували календар ЗСУ на 2023 рік

29.12.2022 12:00   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернополі презентували перекидний календар ЗСУ на 2023 рік «Ми приречені на перемогу». Видання представив автор проєкту, громадсько-політичний діяч Євген Філь. Презентували календар у Музеї національно-визвольної боротьби Тернопільщини.

«У цьому календарі кожним місяцем пропагують види і роди військ ЗСУ та силових і волонтерських структур, які відстоюють територіальну цілісність України», - розповів Євген Філь.

У заході взяли участь працівники Тернопільського обласного краєзнавчого музею, громадських організацій, тернополяни і гості міста, а також влада.

null

«Календар присвячений Збройним силам України та іншим силовим структурам, які безпосередньо беруть участь у війні, а також тим, які допомагають (волонтери, медики, капелани, міжнародні організації). Цим календарем хотіли популяризувати ЗСУ і провести певну інформаційно-просвітницьку роботу. Крім цього, в календарі окремо зазначені українські історичні та сучасні воєнні перемоги, зокрема здобуті різними військовими формуваннями протягом 2014–2022 рр. над нашим споконвічним ворогом – московією, військові професії, державні та релігійні свята», - каже Євген Філь.

null
null
null 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі