«Більше студентів і підвищення якості освіти», – викладачка про зміни в Тернопільському педуніверситеті

Опубліковано:
28 Грудня, 2022

«Збільшення контингенту студентів і реальне підвищення якості освіти, міжнародні проєкти і реальна співпраця з закордонними університетами, цікаві новаторські освітні програми – одна тільки Психологія бізнесу і управління ТНПУ чого варта Перелічувати можна довго. І так, зараз, як ніколи раніше, диплом ТНПУ – знак якості фахівця», – такі зміни за 5 років у Тернопільському педагогічному університеті відзначає завідувачка кафедри психології, доктор психологічних наук і професор Марина Орап.

Про це вона написала у мережі Facebook:

Викладачка наголошує, що, маючи 23-річний досвід роботи у ТНПУ ім. Гнатюка, маю змогу побачити ці зміни.

«Я (як психолог) хочу звернути увагу на інше. Мені важливо, що в університеті збережена і примножена (і дбайливо оберігається) атмосфера інтелігентності і колегіальності. Коли досягнення і заслуги цінуються і адекватно відзначаються. Коли ініціатива заохочується і підтримується. Коли в колективі немає інтриг, пліток і брудних підкилимових ігор. Тоді працюється в задоволення і з повною віддачею, із завзяттям та інтересом. І так, формує психологічний клімат організації, в першу чергу, керівник. Тому я хочу побажати Богдану Буяку зберегти в ТНПУ цю атмосферу наступні 5 років. І так, від загальної управлінської стратегії організації залежить її імідж. А імідж ТНПУ – це імідж фахового університету, який дає якісну фундаментальну освіту і йде в ногу з часом! Хай так і буде!», – пише Марина Орап.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: