Поклали на землю, одягнули кайданки: у Тернополі поліцейських підозрюють у катуванні людей

Опубліковано:
28 Грудня, 2022

Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури оголосили підозру трьом співробітникам Управління стратегічних розслідувань.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

За даними слідства, працівники УСР на узбіччі дороги в Тернополі зупинили бус із чотирма мешканцями міста.

Діючи в інтересах свого знайомого, виходячи за межі наданих їм прав та службових повноважень, без будь-яких законних на те підстав співробітники УСР із застосуванням заходів фізичного та психологічного впливу здійснили затримання чоловіків, що перебували у автомобілі. Вони силою витягли їх з авто та завдали тілесних ушкоджень, хоча потерпілі не чинили їм жодного опору, йдеться в повідомленні.

Правоохоронці впродовж двох годин незаконно утримували чоловіків в безпорадному стані, лежачи на узбіччі проїзної частини дороги обличчям вниз з заведеними за спину руками в кайданках.

 Їх дії завдали потерпілим окрім фізичних, ще й моральних страждань, адже очевидці події, оскільки це все відбувалось у громадському місці, знімали побачене на мобільні телефони, – кажуть у пресслужбі прокуратури.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів за шістьма статтями Кримінального кодексу України. Досудове здійснюється групою слідчих у  Львові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Катування людей, #поліція тернополя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: