Керівники бучацької поліції п’яними каталися у комендантську годину (відео)

28.12.2022 12:05   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Марта Сахно
Бучацький активіст Роман Довбенко викрив п’яних керівників поліції, які у заборонений час їхали в автомобілі у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Про це Роман Довбенко повідомив на своїй сторінці у соцмережах та оприлюднив відео.

Активіст розповів, що «алкогольне святкування» працівники поліції влаштували на Монастирищині, а у комендантську годину поверталися додому автівкою, щоправда на пасажирському сидінні, а не за кермом.

Одного із правоохоронців Роману Довбенку вдалося наздогнати. На відео, яке оприлюднив активіст, начальник слідства Бучацького відділення поліції ледве розмовляє під дією алкоголю.

– Начальство бучацької поліції вирішило «побухати» серед тижня. Думали, як би то це зробити так, щоб і гарно веселитися під час війни, ну і щоб люди не знали. Придумали. Поїхали чемно в сусіднє місто – Монастириська. Понапивалися, як свині в Монастириській прокуратурі, чи суді (те саме приміщення). Далі повиходили на вулицю, моцно та понтовито поматюкалися та наказали водію вести їх до Бучача. Спочатку ми дізналися, що начальника поліції - Петра Мороза відвезли (самого першого) на квартиру, що в районі масиву. І ми вже подумали, що він ляже відпочивати, тому основну свою увагу кинули на позашляховик з іншою частиною поліцейського начальства. Далі ми дізналися, що вони їздили на заправку ОККО, потім їх маршрут був до Відділу Поліції, де ледве стоячого на ногах начальника слідства посадили збоку в «пасата» та повезли в напрямку центру, куди за ними відразу ж відправились небайдужі спостерігачі, – розповів Роман Довбенко.

Згодом активіст отримав повідомлення, що начальник ВП, якого привезли до квартири, вже рухається за кермом позашляховика бучацькою об’їзною дорогою.

– Звісно, що я погнався за ним, здійснивши реєстрацію для перевірки ймовірного факту. Але оскільки далі я отримав дзвінок від іншого небайдужого громадянина про точне місцезнаходження того «пасата», яким везли начальника СВ, то вирішив прибути туди, щоб хоч йому подивитися в очі та показати всім вам… – зазначив Роман Довбенко.

Активіст пригадав, що саме ця людина намагалися зробити так, аби Романа Довбенка примусово мобілізували. Схоже, для того, аби у Бучачі ніхто не завадив їм розпивати алкоголь в комендантську годину.

– Думаю, що ми ще довго будемо уважні до нього і до пана Мороза, тому наступні  негарні справи цих посадовців висвітлюватимемо для всіх вас. А їм нагадуватимемо, що воєнний стан не тільки для простих людей, а і для них… –наголосив Роман Довбенко.  

На місце події активіст викликав патрульних, щоб задокументувати порушення. Роман Довбенко також повідомив, що тест на алкогольне сп’яніння правоохоронець пройшов аж вранці наступного дня (!)

– Особисто я був впевнений, що через стільки часу будуть тверді нулі. Однак навіть тепер прибор показав значення 0.33, що свідчить про алкогольне сп’яніння на робочому місці. Очікуємо на адекватну позицію області,– підсумував Добвенко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі