Голова Тернопільської обласної ради з подарунками та смаколиками відвідав воїнів на передовій

Опубліковано:
27 Грудня, 2022

Напередодні Різдва голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко відвідав побратимів-свободівців та колег-депутатів, які боронять наші рубежі на сході України.

За мужність та стійкість він вручив незламним воїнам заслужені нагороди – почесні відзнаки Тернопільської обласної ради ім. Ярослава Стецька.

– Цьогоріч ми святкуємо народження Ісуса Христа у важких умовах. Багато родин не зможуть зібратися разом за святковим столом. Але ми об’єднані спільною метою, підтримуємо один одного, тому – все витримаємо і здолаємо!

Підносячи молитву до Бога у ці святкові дні, ми просимо миру і благополуччя для України, молимося за кожного українського Воїна, згадуємо всіх, хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність. Тож нехай новонароджений Ісус благословить наш народ, дасть нам сили та наснаги на Перемогу. Віримо у Збройні Сили України! Віримо у перемогу добра над злом!  наголосив Михайло Головко.
 
null

nullт

null

null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #михайло головко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: