«Декілька років не прибирають», – тернополянин про стан прибудинкової території (оновлено)

Опубліковано:
27 Грудня, 2022

Тернополянин, голова громадської організації “Українська народна варта” Петро Ландяк у соцмережі Facebookнаписав, що у Тернополі на Коновальця, 6 декілька рокві поспіль не прибирають прибудинкову територію.

Чоловік зазначає, що неодноразово  робив зауваження відповідальних особам, але результату це не дало. Тому, вирішив надіслати листа до міської ради, аби вплинути на цю ситуацію:  

«СВІЖІ» ФОТО ПІДУТЬ ДО МІСЬКРАДИ

Чи більше нам хочеться позитиву, тим більше у вихідні? ТАК!

Зрозуміло, що позитивний настрій найбільше залежить від кожного із нас, і я Вам , Друзі, усім його бажаю.

Проте в нашому житті, позитив часто залежить від зовнішніх обставин.

null

Так, можна не помічати, що декілька років не прибирають прибудинкову територію біля об’єкту ЖЕКу по Коновальця, 6. Бачу це ( мій офіс поруч) практично щоденно, а сьогодні підтверджую “свіжими” фотографіями і кажу : там листя кожного року перегниває на сходах і асфальті…

Мої неодноразові зауваження з приводу того, що потрібно косити траву і прибирати листя – не дають результату. Вже й міська влада поміняла жек КОМ-ЕНЕРГО, який мав київське “коріння” на кременчуцький “Будсервіс”, а змін все одно НЕМАЄ…

Цей житлово-комунальний “бізнес”часто грунтується на тому, що чим більше коштів від людей, нібито за надані послуги, зібрав жек і при цьому менше зробив щось реальне, тим більші прибутки “заробив”. ТАКИЙ АБСУРД на сьогодні МАЄМО В РОБОТІ ЖЕКІВ!!!

Після вихідних направлю в міську раду листа з фото, які сьогодні робив та які розміщую Вам для наглядності. Можливо нарешті буде якась реакція…???

P.S. Так сталось, що через збій в інтернеті допис виставлено двічі», – написав Петро Ландяк. 

На редакційну пошту TeNews прийшов коментар від “Будсервсу”. Публікуємо його без змін:

“Керуюча компанія “Будсервіс” розпочала свою роботу у м.Тернопіль в жовтня 2021, наразі в обслуговуванні знаходяться 345 будинків, яким надають послуги відповідно до “Типового договору”, у якому передбачені стандартні послуги, відповідно до № 190 Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Керуюча компанія «Будсервіс» немає ніякого відношення до прибирання території, яка зазначена у матеріалі. Однак працівники керуючої компанії уже зв’язалася з фірмою Технобудцентр, яка відповідальна за прибирання цієї території, та передали скаргу”, – йдеться у листі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #петро ландяк, #соцмережі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: