Краєзнавчий музей у Струсові, який діє 15 років, врешті матиме офіційний статус

Опубліковано:
23 Грудня, 2022

Краєзнавчий музей у селі Струсів Микулинецької селищної громади Тернопільського району, діє 15 років, але досі не мав офіційного статусу.

Але після двох років очікувань і звернень, усе-таки вдалося домогтися офіційного оформлення музею. Про це у мережі Facebook повідомив депутат Микулинецької селищної ради Ігор Дзвінка.

«Музей створили у 2007 році, але він не був офіційно зареєстрований. Та місцеві жителі і  краєзнавці добивалися, аби цей заклад розвивався. Минулого року в музеї відкрили оновлену експозицію «Струсівська закутина». І після 2 років звернень, таки вдалося провести через сесію Микулинецької селищної ради необхідне рішення для початку процесу офіційного оформлення музею у Струсові. Далі ще досить багато паперової тяганини… але початок є. Попереду багато роботи, проте відбулось найголовніше – депутати проголосували за надання установі офіційного статуту. Наступний крок – внесення у реєстр», – каже депутат.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #краєзнавчий музей, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: