У тернопільських рятувальників – ще два сучасних пожежних автомобілі

Опубліковано:
22 Грудня, 2022

Тернопільські рятувальники отримали сучасні пожежні машині, вироблені ТОВ ПК «Пожмашина». Нові автоцистерни на базі шасі Ford 1833 СС 4х2, можуть перевозити до місця пожежі 5 тонн води та 500 літрів піноутворювача.

Про це повідомили на сторінці обласного управління ДСНС у мережі Facebook: 

«Машини укомплектовані електричним генератором, бензопилою, моторізом, шабельною пилою, ручним електрифікованим інструментом, висувною освітлювальною мачтою, пожежними рукавами та всім іншим необхідним пожежно-технічним обладнанням.

Працівники управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Тернопільській області оглянули техніку перед відправленням в підрозділи та залишились задоволені її можливостями. Як зазначив Юрій Ярема, начальник управління реагування на надзвичайні ситуації – отримана техніка високої якості та з найсучаснішим оснащенням, яке допоможе рятувальникам швидше та ефективніше вирішувати завдання спрямовані на захист населення та їх майна від пожеж та інших надзвичайних подій», – йдеться у повідомленні.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дснс, #рятувальники
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: