Понад 40 сімей у Зборівській громаді отримали допомогу від «Карітасу»

Опубліковано:
22 Грудня, 2022

Від Тернопільського благодійного фонду «Карітас» в Зборівській громаді 42 cім’ї отримали допомогу.

Це продуктові набори, засоби гігієни, також це набори для дітей, для людей з інвалідністю. Ці речі роздали внутрішньо-переміщеним особам в рамках проекту Food & Hygiene Security від Сaritas Germany.

Про це повідомили на сторінці благодійного фонду «Карітас Тернопіль» у мережі Facebook:   

«Отець Роман Загородний розповів усім присутнім про діяльність Тернопільського благодійного фонду «Карітас» та про допомогу, яку можна отримати. Допомогти, підтримати, але ще й вислухати. Під час виїзду можна було проконсультуватися з психологом Наталією Бойко. Загалом в Зборівській громаді живе понад 300 сімей внутрішньо-переміщених осіб. Вони вже не вперше отримують допомогу від «Карітасу». Така підтримка для людей є вкрай необхідна, бо більшість з них переїхали з окупованих територій, виїхали звідти з найнеобхіднішим. Тому на Тернопільщині вони починають налагоджувати своє життя спочатку», – йдеться у повідомленні.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: