Військові з Тернопільщини на фронті отримали автомобілі від благодійників

21.12.2022 10:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Військові з Борсуківскої громади, що на Тернопільщині, отримали на фронті автомобілі від благодійників. Ці машини купили за допомогою діаспори у Сполучених Штатах Америки. Авто бійцям передали цими днями.

Про це повідомили на сторінці Борсуківської територіальної громади у мережі Facebook:

«Наші захисники Сергій Устич та Вадим Кухарчук, символічно, напередодні свята Святого Миколая, отримали свої автомобілі, які їм життєво необхідні для виконання бойових завдань на війні. Транспортні засоби були придбані завдяки діаспорі в США, кошти яких збирала Яворська Стефанія, та за гроші, збір яких відкрила дружина Вадима Кухарчука. Автомобілі в Англії купував Віктор Сторожук з Чайчинець, а ремонт та технічний огляд робили уже у нас. Після чого, настоятелі храмів Снігурівки та Нападівка їх освятили. Також мешканці нашої громади долучились і спільними зусиллями укомплектували бус та два авто продуктами. Голова громади Роман Кухарський разом із волонтерами знову поїхав до воїнів із Борсуківської громади, щоб поговорити з ними, підтримати та передати усе, що із щирим серцем підготували люди. Адресно, для Миколи Еманіулова, доставили активні навушники. Щиро дякуємо кожному, хто долучився фінансово або ж продуктами, адже для наших хлопців на війні так важливо відчувати нашу турботу та підтримку, адже ми - їх тил та опора. Віримо, що перемога уже близько», - повідомили на сторінці громади.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі