Замість новорічної ялинки – різдвяна шопка: як у Шумську готуються до свят

Опубліковано:
21 Грудня, 2022

У Шумську на Тернопільщині готуються до Новорічно-Різдвяних Свят. Цьогоріч, через війну в країні, як і в багатьох інших містах, там відмовилися від встановлення новорічної ялинки і натомість поставили різдвяну шопку.

Про це повідомили на сторінці Шумської територіальної громади у мережі Facebook:

«У Шумську на площі Героїв Майдану замість ялинки встановили різдвяну шопку. Цьогоріч у громаді відмовилися від традиційного прикрашання та ілюмінацій, а надали перевагу вшануванню християнських та українських традицій. Символічно, що у день встановлення шопки представники Шумського ПЛАСТу передали Вифлеємський вогонь миру міському голові Вадиму Боярському. Очільник громади подякував молоді за підтримання багаторічної традиції та виконання важливої місії. Вифлеємський вогонь цьогоріч особливий, його доставлено у всі області, що знаходяться під контролем України, та у зону ведення бойових дій. Пластуни та працівники міської ради повісили паперові синьо-жовті прапорці та голуби миру на «ялинку перемоги», що росте на алеї. Запрошуємо жителів та гостей громади також долучитися та прикрасити хвойне дерево патріотичним декором», – йдеться у повідомленні.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новорічна ялинка, #шумськ новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: