До Шумської громади надійшла допомога для сімей військових і переселенців

Опубліковано:
18 Грудня, 2022

До Шумської територіальної громади надійшла допомога для сімей військовослужбовців та переселенців. ЇЇ отримав Гуманітарний штаб громади. Це їжа та засоби гігієни. Цю допомогу надала Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, – повідомили у громаді.

«Гуманітарний штаб Шумської громади надає допомогу військовослужбовцям, їхнім сім’ям та внутрішньо переміщеним особам з перших днів повномасштабної війни, яка триває уже 294 дні. Вся громада активно бере участь в допомозі, також друзі та гуманітарні фонди з-за кордону. Важко підрахувати загальну кількість вантажів, які отримували від волонтерів та благодійників.  Також минулого тижня до Шумської громади доставлено значну допомогу від Тернопільська обласна організація Товариства Червоного Хреста України у вигляді продуктових та гігієнічних наборів, що уже надаються для сімей військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб. Також набори передані старостам, які будуть на місцях видавати тим, хто немає змоги приїхати у штаб», – розповіли у Шумській громаді.

null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Шумська громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: