У Тернополі 18 грудня відбудеться костюмований забіг Святих Миколаїв. Стартує захід на набережній Тернопільського ставу біля причалу.

Організовують забіг Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення ТМР, Управління розвитку спорту та фізичної культури, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та Федерація легкої атлетики Тернопільської області.

«Учасники бігтимуть дистанцію 5 кілометрів. Видача стартових номерів розпочнеться о 09:30 год. Старт яскравого забігу року – о 10:00 год. Для участі у спортивному дійстві потрібно: перейти за посиланням та заповнити електронну форму; підготувати новорічний костюм чи елемент святкового образу, у якому потрібно подолати 5 км. Усі учасники забігу отримають ексклюзивні фінішні медалі, смаколики та неймовірний святковий настрій», – розповіли організатори.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #святий миколай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: