Майже 500 жителів Тернопільської громади отримають компенсацію за надання житла переселенцям

Опубліковано:
17 Грудня, 2022

Майже пів тисячі жителів Тернопільської громади отримають компенсацію за надання житла переселенцям у листопаді. Це люди, які з 1 до 5 грудня подали заявки на отримання цієї компенсації.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

«482 особам визначено обсяг компенсації витрат осіб, що тимчасово розмістили ВПО, які перемістились у період воєнного стану на територію Тернопільської міської територіальної громади, всього на суму 1 125 510, 00 грн. Одинадцятьом особам відмовлено, причини – не вірно вказано кількість днів; ВПО не зареєстровані в Єдиній інформаційній базі або вибули в інше місце проживання; при перевірці встановлено факт не проживання ВПО за даною адресою; не вірно вказані ідентифікаційний код та розрахунковий рахунок; особи, що розмістили ВПО є членами сім’ї у розумінні Сімейного кодексу України тощо. Компенсація особам, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, виплачується у безготівковій формі до кінця місяця з дня закінчення звітного місяця», – повідомили у міськраді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Компенсація за житло
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: