У Шумській громаді зібрали гроші для українських захисників

Опубліковано:
17 Грудня, 2022

Під час благодійних заходів у грудні жителі Шумської громади зібрали понад 31 тисячу гривень на підтримку українських захисників. Зокрема, за виручені придбають теплі речі для бійців з цієї громади.

«Протягом благодійного онлайн аукціону, який проведено на сторінці Творча майстерня “ART-Box” зібрано понад 10 тисяч. Активісти об’єдналися задля спільної мети, виставляли свої вироби та послуги для онлайн торгів. Незважаючи на дощову погоду, сьогодні відбувся благодійний ярмарок, який організувала креативна молодь, Шумська міська рада та творча майстерня. Продавали новорічний декор, подарунки, смаколики, які виготовили власноруч, а також долучилися жителі громади, які пропонували свої вироби. Шумчанка Марія Дичковська передала 9700 грн до благодійного збору. Ці кошти сім’я зібрала із продажу в’язаних іграшок та малюнків сина Івана. Важкі часи потребують об’єднання зусиль задля спільної перемоги. Разом – сильніші!», – повідомили на сторінці Шумської громади у мережі Facebook.

null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Шумська громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: