У Збаражі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід для школярів «Здорова Україна»

Опубліковано:
15 Грудня, 2022

Школярі 6-8 класів зібрались у спорткомплексі міста Збараж, щоб взяти участь у фізкультурно-оздоровчому заході «Здорова Україна», приуроченому Дню Святого Миколая.

Відбулося спортивне дійство 13 грудня 2022 року. Перед початком заходу, аби підготувати дітей до фізичних навантажень, налаштувати їх на перемогу, фітнес-тренер Юрій Ткачик провів веселу руханку під музику. Після цього власне і розпочались веселі змагання, участь у яких взяло шість команд, а саме: «Козаки», «Спортсмени», «Дюшески», «Ареал», «Гепарди» та «Мандаринки».

Хлопчики та дівчатка мали можливість позмагатися у різноманітних цікавих естафетах, які тривали більше двох годин, продемонструвати всі свої вміння у швидкості, спритності та витривалості. Як відомо, саме у таких змаганнях найбільше проявляються колективізм, згуртованість, воля до перемоги, тому саме ці якості і допомагали командам виступити якнайкраще. В результаті, перше місце виборола команда «Ареал», друге місце здобули «Дюшески», а третє – «Мандаринки».

Переможці та призери нагороджені медалями, відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а всі учасники заходу отримали солодкі призи від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації, а ще друковану продукцію від видавництва «Школярик» та бутильовану воду від ПрАТ «Добра Вода».

Організатори: Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний  центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»”, Управління освіти, молоді та спорту Збаразької міської ради.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Здорова Україна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: