Тарас Демкура: «Не варто перечікувати коли все закінчиться, тоді вже не наздоженеш тих, які не чекали кращих часів»

Опубліковано:
14 Грудня, 2022

Тернопільський підприємець і меценат Тарас Демкура поділився думкою про те, чи варто зупинятися у певних своїх діях у важкі часи і чекати, коли настане сприятливіший період. Він, зокрема, зауважує, що є люди, які мислять саме так, але у нього думка абсолютно інша.

Тарас Демкура каже: «коли все закінчиться – ти вже ніколи не наздоженеш тих, які не чекали кращих часів». Роздумами на цю тему підприємець поділився у на своїй сторінці у мережі Facebook:

«Спілкуючись зі своїм партнером з бізнесу рекомендаційного маркетингу почув відмовку-я почекаю,коли все закінчиться! Відповідь в мене була одна: коли все закінчиться – ти вже ніколи не наздоженеш тих, які не чекали кращих часів! Вчора перечитав тези від Alyona Zhupikova з форуму, які дають чітке розуміння нас сьогодні.

Нам важливо змінити наш світогляд: перестати запитувати себе «Як нам дожити до стабільності?», а почати ставити питання: «Як нам бути успішними в постійній нестабільності?». Бренд України став сильнішим і це допомагає в переговорах на глобальном ринке. Будь-яка українська компанія може стати глобальною.

Але для того, щоб стати GO-Global, перш за все треба ментально інтегруватися в глобальний світ. З початком війни в Тернополі ми організували прихисток на 100 чоловік, але цього було замало. Саме тоді виникла ідея швидкого каркасного модульного будівництва – тоді було створено Budmall Center , як екосистему, яка складається з виставкових майданчиків по всій Україні, запропонував створити Ukrainian Wooden Houses Cluster, куди запросив Андрія Длігача, Олександра Вєрніка, Ілля Гзойм, з якими спільно організовуємо проєкти відновлення України. Було створено благодійний фонд «Дім української родини» та почали створювати маркет-плейс. Війну ми сприйняли як керівництво до ще більшої активності. Зараз головна підтримка людей – це залученість їх до дій. Єдність з командою дуже важлива зараз – вона додає психологічної стійкості. Сьогодні «Як ти?» – важливіше за KPI. Виживають ті, хто вміють адаптуватися! Якщо ви залишитесь на місці без змін – ресурсів для виживання буде все менше і менше. Світ не змінюється, світ – змінюють! Давай змінювати світ в часи лихоліття і тоді ми прийдемо до перемоги сильними та проактивними!», – пише Тарас Демкура.

https://www.facebook.com/demkura.taras/posts/pfbid027WVcKfRnxYJG32W3fM4TLDcQABQEhnAaUMsfJgr1KpqVVAV6XWS3zLnpc25U3YGql

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: