Тернополянин Тарас Демкура вирушив у тур Україною на підтримку підприємництва

Опубліковано:
15 Грудня, 2022

Знаний тернопільський підприємець і меценат Тарас Демкура вирушив у тур Україною, під час якого проводить зустрічі, щоб підтримати підприємництво та нові ініціативи. Він вважає, що саме у цей складний час, який зараз переживають українці, такий діалог є вкрай важливим.

Про це він розповів у мережі Facebook. 

«Дайте людині мету заради якої варто жити і вона виживе в будь-яких обставинах!», – пише підприємець.

За його словами, під час туру він спілкується з представниками різних областей:

 «Зараз маю тижневий тур Україною для підтримки підприємництва, нових ініціатив, соціальних проєктів, активації діяльності та підтримки представників малого та середнього бізнесу. Поговоримо, як знайти мотивацію до дії, де знайти ресурси і бути сильними в такі нелегкі часи. Також у середу, 14 грудня, прийму участь у форумі у Family forum від USAID, що пройде у Рівному.  Ми з дружиною Іриною вже більше 26 роки маємо досвід надійного партнерства з компанією «Amway» ,яка 63 роки тому прописала свої цінності: «Сім‘я, Свобода, Надія та Винагорода». Вчора при переповненому залі пройшла зустріч в місті Звягель (Новоград-Волинський), ніхто не мав жодного бажання розходитися, тому, ще раз переконався у правильності вибраного шляху! Сьогодні маю зустріч в Черкасах, а вже в четвер, 15 грудня, запрошений до виступу на відкриття YBC Yang Business Club в Івано-Франківську. Зараз надважливо бути частинкою соціально відповідальної та підприємливої спільноти-саме такою є спільнота YBC. Я неймовірно горджуся бути в тісній комінукаціі та співпраці з CEO Club Ukraine, Board, West Ukrainian Business Club, Спілка українських підприємців – СУП – тут я завжди знаходжу відповіді на всі запитання, а також можу допомогти своїм колегагам дружньою порадою чи поділитися досвідом. Разом-ми велика сила,яка відбудує та модернізує Україну! Запрошую на дані зустрічі та живого діалогу»,написав Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #підприємці, #тур
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: