Копичинецька громада отримала допомогу від бельгійського міста Брюгге

Опубліковано:
15 Грудня, 2022

Копичинецька громада отримала допомогу від бельгійського міста Брюгге. Зокрема, це допомога для місцевого медзакладу та комунальної служби, також бельгійці передали офісне обладнання для потреб громади.

Про це у мережі Facebook написав голова громади Богдан Келічавий. 

«Кілька місяців тому познайомився на конференції ICMA з сіті менеджером Брюгге «Colin Beheydt». Нещодавно він написав, що назбирали дещо для нашої лікарні, комунальної служби та офісне обладнання і запросив подивитись та познайомитись з рештою команди. 120-тисячне місто Брюгге відоме середньовічним центром, відомим фільмом, футбольною командою та активною підтримкою України. На центральній площі біля міської ради майорить наш прапор. Дякую за підтримку Коліну, меру Dirk De Fauw, Stefaan Lambrecht та усім працівникам міста, з якими вдалось зустрітись протягом цієї короткої поїздки. В громаду везу все, що помістилось в авто. Решту заберемо ближчим часом», – написав Богдан Келічавий. 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богдан Келічавий, #брюгге, #допомога, #Копичинецька громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: