Люди пхають автобус засніженою дорогою: як на Підгаєччині «розчищають» автошляхи

Опубліковано:
14 Грудня, 2022

Люди пхають автобус дорогою, на які лежить товстий шар снігу, видно, що автошлях не те, що не посипали, а і ймовірно, не намагалися розчистити від снігу.

Фото такої оказії опублікувала Зоряна Банах у соцмережі Facebook у групі «Підслухано в Підгайцях». Поруч зі світлинами жінка написала: «Можливо хтось знає і може пояснити чому не підсипана дорога?».

У коментарях люди звинувачують у недбалому ставленні владу:

  • «Бо така влада. Пильнують тільки свої дупи. А за людей нічого ніхто недбає і небуде», – прокоментувала допис Оксана Бурбела.
  • «Так прикро що така ситуація, що немає ні одної шуфлі піску ,ми бачили як пенсіонери пхали рейсовий автобус з Панович до Завалова ще чоловік помагав це сум???????», – написала Леся Палінська.
  • «Їм в приміщенні тепло і світло є, а на дорогу – наплювати, верніть автодор в Підгайці», – прокоментував Володимир Скорик.
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дороги у сніг, #підгаєччина, #укравтодор
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: