Тернопільські патрульні вчергове стали донорами крові

14.12.2022 21:05   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Патрульні поліцейські у Тернополі здали кров, яка може бути потрібна для переливання іншим людям. Правоохоронці вирішили стати донорами, адже знають, що під час війни в країні є значно більше тих, хто цього дуже потребує. 

«Донорство під час війни стало ще однією лінією оборони. В реаліях сьогодення, кожен українець робить все від нього залежне задля збереження життя наших бійців. Крім того, не забуваймо й про цивільних, які нагально потребують донорської крові.

Інспектори своїм прикладом закликають інших долучитися до такої важливої та благородної справи. Кожна людина, яка здає кров та її компоненти, автоматично стає героєм, бо рятує чиєсь життя. Долучайтесь до донації разом з нами. Ставайте героями для тих, хто цього потребує. Об’єднуємося заради України й допомагаємо одне одному: здай кров - врятуй життя!», - йдеться на сторінці Патрульної поліції Тернопільщини у мережі Facebook.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі