Скандал: біля школи у Тернополі вирізали ялинки. Випускники звернулися до суду

Опубліковано:
14 Грудня, 2022

Випускники Тернопільської школи №8 звернулися з позовом до суду через те, що на подвір’ї закладу вирізали старі ялинки.

Про це у мережі Facebook написав Іван Сута:

«У Тернополі біля школи №8 зрізали ялини: випускники подаватимуть до суду. Підтримую і приєднуюся. Ці ялини пам’ятаю з 1964 року, коли пішов у перший клас. Пам’ятаю також старий і, досі плодоносний яблуневий сад, посаджений одним найкращих педагогів школи всіх часів, Орестом Васильовичем Кучмійом. Буде вільний час, разом з кількома однокласниками, завітаємо в рідну школу. Поговоримо з директрисою, яка не має жодного авторитету, як в учнів так і їхніх батьків», – написав Іван Сута.

У коментарях під цим повідомленням люди обурюються такій ситуацій:

  • «Вже пора звикнути, що тернопільській владі глибоко начхати на пересічних тернополян і взагалі їй на все глибоко начхати. То вам не орки яких можна перемогти, , цих не переможеш ,це вірус ним інфікована більшість тернополян», – прокоментував Михайло Іванечко.
  • «Не варто до такого звикати. Ми не раби. Орган самоврядування, який перетворюється на тоталітарний, потрібно розпустити і обрати чесних, фахових людей. Для початку заява в управління екології. Якщо зрізали без дозволу, заплатять штраф», – написала Ірина Чорна.
  • «У Луцьку одна директриса школи, за словами батьків, порізала біля школи дерева, яких не садила, і віддала родичам на дрова. Ось такі директори тепер», – прокоментував пост Олег Климчук.
  • «Гнати і примусове відшкодування збитків», – пише Сергій Козак у коментарях. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вирізали ялинки у Тернополі, #школа 8, #ялинки біля школи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: