Чоловік загинув: у Тернополі розшукали водія, який збив пішохода і втік

Опубліковано:
14 Грудня, 2022

Патрульні поліцейські розшукали водія, який у Тернополі збив пішохода і втік з місця аварії. Правоохоронці знайшли його по гарячих слідах.

Про це повідомили у патрульній поліції Тернопільщини.

«На спецлінію 102 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на вулиці Збаразькій. Зі слів очевидців, водій автомобіля Skoda збив пішохода та поїхав з місця події у невідомому напрямку. Інспектори прибули на місце події, направили травмованого до лікарні та розпочали пошуки винуватця ДТП. Вони встановили транспортний засіб винуватця автопригоди та маршрут його руху і знайшли авто на вулиці Северина Наливайка. За лічені хвилини встановити й особу водія, у нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер,  прилад зафіксував 1.6 проміле алкоголю в крові водія. Патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Громадянин, якого збив кермувальник, від отриманих травм помер у лікарні. Всі обставини смертельної ДТП встановлюватиме слідство», – повідомили поліцейські.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дтп у тернополі, #смертельна аварія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: