Тернопільський підприємець Тарас Демкура у Львові взяв участь у заході до Всесвітнього Дня клімату

Опубліковано:
13 Грудня, 2022

Тернопільський підприємець і меценат Тарас Демкура у Львові взяв участь у заході до Всесвітнього Дня клімату.

На зустрічі у центрі «Життя в стилі ЕСО» спілкувалися на тему екологічних викликів сьогодення та про оздоровчі програми. Про це Тарас Демкура написав у мережі Facebook:

«Для мене поняття клімат дуже обширне. Це люди, які мене оточують, це цінності, з якими ти рухаєшся по житті, це користь, яку ти приносиш собі, своїм рідним, оточуючим і довкіллю. Мене кожен день надихає наше гасло «Допоможи собі, сусідові, середовищу – і думками, і словом і ділом! Формат спілкування, який ми вибрали, був настільки цікавий, корисний та захоплюючий, що через дві з половиною години ніхто не хотів розходитися!

Кожен міг розказати про себе, поділитися своїм досвідом, напрацюваннями, планами, мріями… Я, в свою чергу, розказав про мій досвід, що допомагає бути антикрихким в такі нелегкі часи, як бути в ресурсі і поділився моїм досвідом персонального «Колеса балансу», говорили про підприємництво та як започаткувати власну справу,про програми здоров‘я, збереження довкілля, про соціальні проєкти, про особистий розвиток, про те, як формувати правильне оточення. Звичайно, природні причини не мають настільки великого ефекту на процеси зміни клімату, як діяльність людини. І ми маємо змінити свої споживацькі звички, щоб змінити навколишнє середовище. Платформа «Життя у стилі еко” – це суспільно-орієнтована екосистема, складова трансформації еко-свідомості та культури кожного українця, суспільства та бізнесу в цілому. Запрошуємо всіх небайдужих до активної співпраці в рамках наших проєктів.

Я щиро вірю в їх успішність, оскільки проєкт зорієнтований на підприємливих, ініціативних та прогресивних людей. P.S. Подивіться на цих світлих і позитивних людей-таких точно не здолати!», – написав Тарас Демкура.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тарас Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: