Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» передав допомогу жителям Київщини та ГО «4.5.0. Кривий Ріг»

Опубліковано:
12 Грудня, 2022

Благодійний фонд Ігоря Гуди “Твори добро” передав допомогу жителям Київщини та ГО “4.5.0. Кривий Ріг”.

Зокрема, передали 400 кг санітарно-гігієнічних засобів, памперсів, засобів особистої гігієни на Київщину у Плесецький старостинський округ Калинівської селищної ради Фастівського району, а також 800 кг допомоги у вигляді дитячих памперсів та дитячого харчування, санітарно-гігієнічних засобів для ГО “4.5.0. Кривий Ріг”. Про це у мережі Facebook написала заступниця керівника благодійного фонду «Твори добро» Ліна Прокопів. 

«Дякуємо за можливість цієї допомоги цивільному захисту Каталонії і фонду «Sepla Ayuda foundation», а також адвокатці Христині Слоїк (м. Барселона).

Чим більше ворог намагається забрати у нас звичне, мирне життя, тим більше ми об’єднуємося. А єдину силу, як відомо, нікому не зламати!

Не припиняю дякувати людям, волонтерам, зокрема, з-за кордону, які поруч з нами всі ці страшні місяці війни та випробувань. Бо завдяки їхній підтримці і допомозі, можемо допомагати й ми. І цей важливий ланцюжок – це адресна допомога кожній сім’ї, яка опинилася в скруті», – написала Ліна Прокопів.

null
null
null
null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор гуда, #кривий рік 450, #твори добро
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: