Поки крипторинок поступово відновлюється, було б добре почати планувати наповнення свого криптопортфеля для наступного року. Перед трейдером сьогодні простягається океан із понад 20 000 криптоактивів, тому знайти серед них найкращі для інвестування — завдання досить травматичне. Тож, як визначитися з криптою, якій варто дати шанс наступного року? Так, звісно, це BTC та USDT, або BTC USDT разом, а що ще?

Ми спробуємо допомогти тобі прийняти правильне інвестиційне рішення. Читай далі та дізнавайся, яку криптовалюту та де купувати у 2023 році.

Курс біткоїна та інших

Ти вже, мабуть, чув, що 2023 рік має бути роком бика і йдеться не про китайський календар. Розглянемо декілька криптоактивів, що мають гарні перспективи наступного року

  • WhiteBIT Token (WBT). Найсвіжіша крипта серед представлених, однак від цього не менш далекосяжна. Це службовий токен криптобіржі WhiteBIT, що слугує звʼязкою всіх сервісів екосистеми. Він дає користувачам платформи унікальні бонуси, серед яких до 100 % комісійних знижок, вищий реферальний відсоток, щоденні безплатні AML-перевірки та зняття ETH і токенів ERC20-типу.
  • Bitcoin (BTC). Це всім нам відомий криптопредок, що вперше випустився у 2009 році. За останнє десятиліття ціна біткоїна підвищилася на понад 100 000%. Тільки історичне криптовалютне значення вже наділяє його великою цінністю. У майбутньому BTC очікує ріст на понад 5000% і біткоїн ціна має сягнути $1 млн уже наприкінці цього десятиліття.
  • Cardano (ADA). Блокчейн-платформа Cardano досі вважається недооціненою в криптопросторі. Однак вона наздогнала «вбивць Ethereum» завдяки інтеграції технології смартконтрактів у 2021 році. За оцінюванням експертів, до кінця десятиліття актив платформи ADA збільшить поточні інвестиції на понад 10 000% і перевищить $50.

Де купляти крипту?

Для початківця важливо спершу визначитися із сервісом, що підтримає його в криптодебюті. Сьогодні у світі є досить багато платформ, що орієнтуються на новачків. Однак тільки найбільша європейська криптовалютна біржа WhiteBIT досконало знає, як поводитися з українським користувачем, маючи коріння із Харкова.

Мінімалістичний зрозумілий дизайн, підказки інтерфейсу, допоміжні матеріали, а також цікаві та прибуткові активності платформи — це потужний поштовх у криптоіндустрію для будь-кого. Біржа пропонує приблизно 350 криптопар для торгівлі, серед яких є і зазначені вище криптовалюти. І все ж криптоплатформа привітна не тільки до новачків, а й до профі — для таких трейдерів є Ф’ючерсна та Маржинальна торгівля з кредитним плечем до х20.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #криптовалюта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: