Budmall Center передав модульний будиночок пенсіонерам із Ірпіня

Опубліковано:
9 Грудня, 2022

Пенсіонерам з Ірпіня, які під час російсько-української війни втратили своє помешкання, передали модульний будиночок, виготовлений за сприяння Budmall Center. Родина Кисленків вподобалася своє нове житло.

Про це у мережі Facebook написав підприємець і меценат Тарас Демкура: 

Команда 1+1 на чолі з ведучою Наталя Островська передали виготовлений за сприяння Budmall Center модульний будиночок пенсіонерам із Ірпіня,родині Кисленків – Станіславу Анатолійовичу 81 рік, Надії Михайлівні 76 років. Ви би бачили їх щасливі очі і як вони один-одного обнімали-тепер Різдво і Новий рік вони зустрічають в новому будинку. Ми дякуємо емігрантці з Франківщини Аллі Лопаткиній,яка з аукціону в Чікаго купила за 69 000$ прапор з підписами Президента України та міністра оборони Валерія Залужного-частина коштів пішла на виготовлення модульного будиночку. Дякуємо команді 1+1 Наталії Островській за вибір будиночка,виготовленого за сприяння компанії Budmall-для нас завжди пріоритетом був професіоналізм в роботі,високий сервіс,терміни виконання робіт,екологічність,надійність та енергоефективність процесів! Дякую команді Романа Якимця за високий рівень професіоналізму в виробничих процесах та якість виконаних робіт. А ще це дуже красиво! Всі були вражені,коли модульний будиночок буквально літав над сосновим парком в Ірпіні. Хто має бажання отримати безкоштовну консультацію від Budmall та презентацію – ставте плюс або пишіть в приват, – написав Тарас Демкура.

 


Про те, як сім’я Кисиленків отримала нове помешкання, розповіли в ефірі телеканалу 1+1. 

«Дякуємо команді 1+1 за вибір нашої компанії для реалізації важливого проєкту», – написав Тарас Демкура.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Budmall Center, #Демкура
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: