Патрульні поліцейські здійснили мрію маленького тернополянина

Опубліковано:
8 Грудня, 2022

Патрульні поліцейські здійснили мрію маленького тернополянина. Вони завітали до хлопчика у його день народження – на п’ятиріччя. З проханням зробити синові такий подарунок – до правоохоронців звернулися батьки.

«До патрульних звернулися батьки маленького Сашка з незвичним проханням. Їхньому синові виповнюється 5 рочків, але він вже знає, ким стане коли виросте: патрульним поліцейським. Хлопчик неймовірно захоплюється нелегкою роботою патрульних та безмежно мріє познайомитись з охоронцями порядку особисто. Звісно, ми не змогли їм відмовити та, із задоволенням запросили хлопчика з батьками в гості, щоб здійснити його маленьку мрію.

Охоронці порядку провели Сашкові коротку екскурсію управлінням, розповіли про роботу патрульних, зробили гарні фото на згадку та, звісно ж, подарували корисні подарунки.

Щира усмішка та радісні дитячі очі неймовірно надихають. Слухайте та чуйте своїх діток, адже дорослим дуже легко здійснити їх мрії. Ще раз вітаємо маленького Олександра та його батьків зі святом. Бажаємо миру, спокою та великої Перемоги», – написали на сторінці Патрульної поліції Тернопільщини.

null
null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Патрульні Тернополя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: