У Новоставцях Трибухівської громади відкрили ФАП

Опубліковано:
8 Грудня, 2022

У с. Новоставці Трибухіської громади сьогодні відкрили новий ФАП. Новий заклад відповідає усім сучасним вимогам та надасть можливість жителям села одержувати якісні медичні послуги, забезпечити заходи щодо охорони здоров’я в цілому.

На відкритті  були присутні:  перший заступник начальника Чортківської районної військової адміністрації Михайло Демчук;  голова Чортківської районної ради Марія Чупрій; начальник гуманітарного відділу Чортківської РВА Галина Чайківська; старости сіл та активна громадськість краю, пише “Газета Місто”.

Хочу подякувати керівництву громади, нам справді дуже пощастило, що ми увійшли в Трибухівську громаду.  Тут дійсно багато робиться для людей. Для покращення їх життя і добробуту. Подякувати Національній Медичній Службі України, з фінансування якої проводилися основні роботи.  Особливо хочу подякувати ТзОВ “Бучачагрохлібпром”, ФГ “Гадз”  та особисто Петру Івановичу Гадзу за те, що вони роблять для нашої громади й сіл. Ці підприємства непосильно допомагали нам в усіх роботах з підготовки до відкриття ФАПУ, ремонту укриттів, проведення реконструкції системи теплопостачання навчальних закладів та інших безлічі добрих справ. Люди дуже задоволені! А також людям села Новоставці, за підримку і розуміння важливості того що робиться в їх селі, – зазначає староста сіл Новоставці та Пилява Іван Когут.

null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Новоставці, #Трибухівська громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: