«Карітас» і небайдужі тернополяни допомагають самотнім та людям з інвалідністю

Опубліковано:
3 Грудня, 2022

Працівники благодійного фонду «Карітас Тернопіль» продовжують підтримувати  самотніх людей похилого віку та людей з інвалідністю, які проживають у місті.

Вони доставляють їм гарячі обіди. З харчами допомагають небайдужі тернополяни, нещодавно їжу зібрали в одній із місцевих церков. Про це працівники «Карітасу» повідомили на сторінці у мережі Facebook:  

«Дякуємо волонтерам, які допомагають доставляти продуктові набори та обіди для підопічних проекту «PRO_милосердя».

Радіємо, що на перший заклик завжди відгукується велика кількість волонтерів, які жертвують свій час, зусилля та навіть транспорт для допомоги потребуючим.

Проект «PRO_милосердя» охоплює пів сотні одиноких, самотніх, людей з інвалідністю. Вони з нетерпінням чекають на гарячі обіди та продукти від «Карітасу», бо часто навіть не можуть вийти в магазин.

Дякуємо храму матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ в Тернополі за продуктові набори, які підготували цього разу для підопічних.

Дякуємо за великі серця кожного, хто не залишається осторонь людської біди і готовий завжди прийти на допомогу. Хай Бог обдаровує Вас усіма ласками», – написали працівники фонду.

null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: