У Львові стартувала найважливіша економічна подія року для заходу України – Західноукраїнський Форум Партнерства

Опубліковано:
2 Грудня, 2022

Виступаючи на початку форуму перед учасниками, а це близько 800 представників українських та міжнародних компаній, влади та соціальної сфери, наголосив, що Львівщина готова бути партнером для бізнесу.

Це основне завдання команди департаменту економічної політики ЛОВА, яка за підтримки USAID організувала цей Форум. А партнерство можливе лише з тим, кому довіряєш, тому щодня працюємо, аби зберегти та поглибити цю довіру.

Дякую бізнесу, який забезпечує людей роботою та можливістю утримувати сім’ї, сплачує податки, підтримує наших воїнів. Дякую підприємцям, які вірять у нашу державу й докладаються до її перемоги. 

У межах події учасники зможуть отримати відповіді на запитання, які стосуються ведення бізнесу у воєнних реаліях, обміняються досвідом та контактами. Тут створили умови для того, щоб кожен знайшов однодумців. А всі разом ми звідси підемо ще більше мотивовані на підтримку України.

null
null
null
null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Західноукраїнський Форум Партнерства
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: