У Тернопільському центрі комплексної реабілітації провели майстеркласи для дітей і батьків

Опубліковано:
1 Грудня, 2022

Захід «Ми разом — ми єдині» відбувся у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації. Під час нього провели різноманітні майстеркласи для вихованців цього закладу та їхніх батьків.  

«Працівники  центру провели майстеркласи із пошиття новорічних іграшок, розмальовування гіпсових іграшок, створення «сердець єднання», квестова кімната та «Разом з коником до перемоги». Учасники взяли участь у танцювальному та музичному флешмобах, прикрашали ялинку-кікімору, наповнювали скриньку листами, які зробили спільно з батьками для наших захисників. Усі присутні отримали задоволення, незабутні враження та позитивні емоції! Кожен з нас намагається зробити все для того аби в Україні запанував мир, щоб кожен українець мав змогу жити у вільній, незалежній державі! Тримаємося, працюємо, допомагаємо», – розповідають у центрі.

null
null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ми разом — ми єдині, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: