Російські пропагандисти в телеефірі розкритикували книжку і марку, які ілюстрував тернополянин Олег Кіналь

Опубліковано:
30 Листопада, 2022

Російська пропагандистка Скабєєва в телеефірі розкритикувала книжку про Другу світову війну, які ілюстрував тернополянин Олег Кіналь. А пропагандист Соловйов вирішив створити конфліктну ситуацію навколо марки, у виконанні Олега Кіналя.

Про цю «прискіпливу увагу» до його робіт, Олег Кіналь написав у мережі Facebook. Він також розповів, що так сильно «зачепило» захисників окупантів:   

«СКАБЄЄВА і СОЛОВЙОВ “прихильники” моєї творчості!

Книжки про Другу світову війну у моєму оформленні, вже “рекламувала” Скабєєва на рашистських центральних телеканалах. Книги протирічать “пабєдобєсію”, ламають стереотипи орків. Кремлівські пропагандони сходять жовчю. “…Но абложка красівая…”, – сказала Скабєєва.

Тепер сходить жовчю пропагандо* Соловйов. Разом з лідером польської проросійської партії “Зміна” Матеушом Піскорським, тим самим скандалістом, що був спостерігачем на псевдореферендумі в окупованому Криму, який виправдовував “Третій рейх” та казав, що “Фєлікс Джержинський великий поляк”. Вони “рекламували” марку “Козацької пошти” до 110-ти річчя Романа Шухевича у моєму виконанні. Соловйов сказав, що “Марку випустілі ва Львовє, на подконтрольних Украіной польскіх тєріторіях…”. Тепер спецзавдання Соловйова посварити братні польський і український народи. Бісить кремлівських карликів допомога Польщі Україні у війні з російською агресією. Брехун Соловйов використав у своїй передачі фотографії з погашення марки до 150-ти річчя письменника Богдана Лепкого. Кращої безкоштовної реклами і не придумаєш! Полякам і Українцям бажаю мудрості і стійкості у війні з рашизмом, дякуємо за допомогу… Ми Переможемо!», – пише Олег Кіналь.

null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #олег кіналь, #Скабєєва, #Соловйов
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: