Якщо дитині потрібна інгаляція, а вдома немає електрики. Що роботи?

Опубліковано:
29 Листопада, 2022

У Міністерстві охорони здоров’я України розповіли, що робити, якщо лікар призначив дитині інгаляції, а електропостачання вдома відсутнє.

Найперше, у такому випадку найкращий варіант – придбати небулайзер на батарейках та запастися батарейками чи акумуляторами до нього.

«Обговоріть з вашим лікарем застосування допоміжного пристрою для інгаляцій – спейсера. Він не потребує електрики, але важливо отримати чіткі рекомендації лікаря стосовно дозування ліків. Також слід визначити із лікарем план дій у критичному випадку, якщо немає доступу до небулайзера чи спейсера, а дитині погано. Потурбуйтесь, щоб у вас був перехідник з розетки на usb, а також з прикурювача машини на usb. Таким чином ви зможете хоча б на короткий час увімкнути небулайзер за наявності павербенку або зробити інгаляцію в авто. За потреби перепишіть на листок найближчі Пункти незламності, щоб знати, де поруч можна зробити інгаляцію в разі відключення світла у вас вдома», – рекомендують у МОЗ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Інгаляція без світла
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: