Carlsberg Ukraine допоможе протезуванню потерпілих українців у центрі реабілітації «Незламні» у Львові

29.11.2022 09:25   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Компанія Carlsberg Ukraine підтримала Національний реабілітаційний центр «Незламні» (UNBROKEN). 

«Україна та її громадяни – незламні. Наша компанія пишається тим, що Львів стане містом, де з’явиться перша комплексна екосистема реабілітації для жертв війни. Ми підтримуємо проєкт, бо віримо в Україну, українців та нашу незламність», – коментує генеральний директор Carlsberg Ukraine Олег Хайдакін. 

За словами міського голови Львова, «Незламні» має стати одним із найбільших реабілітаційних центрів, який не має аналогів. Адже нині у львівських медзакладах лікуються з різними травмами понад 1000 людей, що постраждали від війни. Тому є великий запит на отримання комплексної реабілітаційної допомоги.

Кошти від благодійного внеску Carlsberg Ukraine підуть на придбання та встановлення найкращих біонічних протезів для військових та цивільних, які втратили кінцівки під час війни.

До благодійного внеску компанії приєдналася ТМ «Львівське» з ініціативою «Лев Матчу». Нацзбірна України з футболу 27 вересня провела вирішальний матч в турнірі Ліги націй УЄФА зі збірною Шотландії. Національний спонсор збірної України з футболу ТМ «Львівське» разом із вболівальниками активно підтримали нашу команду. А безумовним позитивним підсумком зустрічі для всіх українців стала фінансова допомога, що була зібрана під час визначення найкращого гравця збірної — «Лева матчу». Кожен голос фанів, що був відданий під час голосування, ТМ «Львівське» конвертувала у підтримку проєкту «Незламні». 

Нагадаємо, що Carlsberg Ukraine не вперше підтримує гуманітарні ініціативи у Львові. Компанія також взяла участь в облаштуванні містечка для переселенців «Маріуполіс», що на Сихові. А також у співпраці з данським проєктом Bikes4Ukraine доставляє в місто велотранспорт для ВПО, щоб поліпшити їхню мобільність у місті. 

***

Carlsberg Ukraine — частина Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. У складі Carlsberg Ukraine – заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, сидр та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664,  «Квас Тарас», Somersby, Seth&Riley's Garage та інших. Під час війни в Україні Carlsberg Group ухвалила рішення про припинення бізнесу в росії та вихід із ринку. Carlsberg Group, Carlsberg Foundation та Tuborg Foundation перерахували 75 мільйонів данських крон на допомогу Україні. З 24 лютого Carlsberg Ukraine почала виробляти питну воду та передавати її в різні регіони України. Компанія надає фінансову підтримку благодійним фондам та організаціям у різних містах і регіонах країни задля підтримки гуманітарних ініціатив. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі