Батальйон «ТОР» продовжує стояти на захисті стратегічних об’єктів Тернопільщини

28.11.2022 18:10   Джерело: TeNews
Опубліковано : Марта Сахно

Бійці добровольчого батальйону «ТОР» продовжують тренуватися та забезпечують охорону стратегічних об’єктів на території області.

Подяку захисникам за їхню діяльність висловив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

– Добровольчий батальйон «ТОР» – один з найкращих на Тернопільщині! Дякую всім оборонцям за те, що підставивши своє надійне плече ЗСУ, тут ви даєте можливість професіоналам військової справи виконувати інші важливі завдання, – каже Михайло Головко. – Лише спільними зусиллями, виступаючи єдиним фронтом, з вірою та любов’ю до рідної землі ми кожного дня маємо працювати заради нашої Перемоги!

Засновник вишколу «Ветерани патріотам» Роман Мельник подякував голові Тернопільської облради за підтримку воїнів.

  Ми, як і раніше, продовжуємо працювати. Вчергове хочу сказати: приємно вражає, що наша влада, а саме Михайло Головко, підтримує та допомагає вишколам. Крім того, він підтримує наших захисників та добровольчі формування, допомагає їм грамотно існувати, – говорить Роман Мельник.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі